Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion de plajă

Pavilion pentru plajă

  • Ușor de transportat, încape în portbagajul  mașinii
  • Protejează de soarele puternic și de ploaie deopotrivă
  • Utilizare multifuncțională
  • Dimensiuni de la 2x2m la 6x3m
  • Piesele de schimb sunt accesibile

Stiți și dumneavoastra, uneori ce greu poate fi să găsiți pe plajă sau în parcul acvatic, un loc cu umbră, ferit de soarele arzător. Cu pavilioanele noastre de plajă, n-o să mai aveți această problemă. Pavilioanele pentru plajă oferă spațiu suficient, protecție solară, dar protejează și de privirile curioase ale vecinilor. Veți avea propriul spațiu VIP pentru odihnă sau schimbarea hainelor.

Structura

Pavilioanele de plajă au o construcție solidă din aluminiu sau oțel, care cu o ancorare corespunzătoare rezistă și la un vânt mai puternic. Pentru cei exigenți, avem două tipuri de modele hexagonale din aluminiu cu accesorii. Fiecare pavilion de plajă este fabricat din prelată impermeabilă, astfel încât nu trebuie să vă îngrijorați din cauza furtunilor de vară, n-o să vă udați.

Montare, dezasamblare si ancorare

Datorită structurii pliabile tip acordeon, pavilionul de plajă se montează în 5 minute, și durează tot atât și demontarea.  După o zi petrecută pe malul apei, l-ați înfășurat și l-ați pus în portbagajul mașinii. Pavilionul de plaja îl veți ancora cu ajutorul țărușilor de ancorare și a paracordului sau cu greutăți cu apă, pe care deasemenea le găsiți în oferta noastră.

Depozitare

Pavilionul pentru plajă după demontare ocupă puțin spațiu, până la sezonul următor va rezista în pivniță sau în garaj fără problemă. Vă recomandăm să uscați prelata acoperișului înainte de depozitare.

Pavilion de plajă - photo