Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion din aluminiu

Pavilioane din aluminiu

  • structură ușoară si estetică
  • posibilitatea imprimării
  • durată de viață lungă
  • o varietate largă de dimensiuni și culori
  • prelată impermeabilă

Căutați un pavilion ușor și portabil cu o montare simplă și o utilizare largă? Pavilioanele de aluminiu sunt soluția pentru dumneavoastră. Ele sunt simple, ușor de utilizat oriunde, montarea și dezasamblarea este o chestiune de câteva minute. Pavilioanele din aluminiu sunt ușoare, lucru apreciat îndeosebi de femei. Structura din aluminiu are un aspect mai estetic, decât cea din oțel. Datorită aspectului lor reprezentativ, pavilioanele din aluminiu sunt frecvent utilizate ca pavilioane promoționale, publicitare, sau pavilioane de expoziție.


Structura

Construcția din aluminiu este foarte ușoară și estetică și are aspect reprezentativ la orice eveniment social. Avem trei tipuri de structuri din aluminiu, de la structura din aluminiu obișnuită la cea profesională hexagonală. Structura din aluminiu hexagonală profesională satisface și așteptările celui mai exigent client. În plus, părțile comonente ale structurii sunt înșurubate, astfel le puteți înlocui singur în cazul unei eventuale deteriorări. Prelatele de acoperiș sunt impermeabile. Dacă este necesar, la pavilioanele din aluminiu pot fi atașate prelate laterale cu scai/fermoar.

Montarea, dezasamblare și ancorare

Fie pavilion oțel sau aluminiu, structura tip acordeon/foarfecă asigură montarea-demontarea rapidă chiar și pentru persoanele mai puțin calificate. Chiar și cel mai mare pavilion din oferta noastră de 18m2 poate fi montat în câteva minute de către o persoană. Datorită greutății reduse, pavilionul de aluminiu este foarte popular. Îl puteți transporta dintr-un loc în altul fără probleme. Cu o ancorare corectă, pavilionul poate rezista și rafalelor puternice de vânt fără să se deterioreze.

Depozitare

După dezasamblare, pavilionul din aluminiu nu ocupă mult spațiu, nu are nevoie de condiții speciale pentru depozitare. Recomandăm ca prelatele să fie bine uscate înainte de depozitare.