Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion grădină

Pavilioane de grădină

  • Montare/demontare rapidă
  • Construcție din oțel, aluminiu si aluminiu hexagonal
  •  Prelata impermeabilă al acoperișului - protecție perfectă nu numai de ploaie, ci și de soarele foarte puternic
  • Mobilitate- construiți pavilionul dumneavoastră oriunde aveți nevoie
  • Diferite dimensiuni si culori
  • Întreținere minimă

Dacă și dumneavoastră faceți parte dintre cei care  nu au suficient spațiu în grădină, avem o soluție pentru dumneavoastră. Pavilioanele de grădină sunt un înlocuitor perfect pentru pavilioanele din lemn.Grătarul cu prietenii sau petrecerea timpului cu familia nu mai pot fi împiedictae de vremea neprielnică. După eveniment, pavilionul de grădină se pliază simplu și spațilul este eliberat.


Construcția

Structura din oțel vopsit prin puverizare sau structura ușoară din aluminiu, îndrăgită în special de doamne? Alegerea este a dumneavoastră. Dacă căutați ceva deosebit, pentru dumneavoastră avem structurile hexagonale din aluminiu în două versiuni. Înălțimea reglabilă a piciorelor, componente ce pot fi schimbate în caz de deteriorare, prelată impermeabilă, posibilitatea de achiziționare a pereților laterali.

Montare, demontare si ancorare

Structura pavilionului este foarte simplă, montarea nu necesită instruire prealabilă. Bine ancorat, protejează împotriva vremii neprielnice și a vântului puternic, asigurând astfel, că timpul petrecut împreună cu prietenii și familia în grădină să fie pe deplin îmbucurătoare.

Depozitarea

Pliat, pavilionul de gradina nu ocupă mult spațiu. Se poate transporta ușor, chiar și în portbagajul mașinii personale, pentru depozitare nu necesită spații special amenajate.

Pavilion grădină - photo