Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion metalic

Pavilion metalic

  • montare și demontare rapidă
  • se transportă și se depozitează  ușor
  • gamă vastă de dimensiuni și culori, posibilitatea de a combina culorile
  • prelata de acoperiș din material impermeabil asigură o protecție perfectă împotriva timpului nefavorabil
  • construcție solidă din oțel, aluminiu  sau aluminiu hexagonal 

Pavilionele metalice devin din ce în ce mai populare. Principalele avantaje ale pavilioanelor metalice includ asamblarea și demontarea rapidă, portabilitatea și depozitarea ușoară. Chiar și o singură persoană se descurcă cu montarea oricărui tip de pavilion. Pavilioanele cu structură metalică au o utilizare foarte vastă: se pot folosi ca stand pentru vânzări, pavilion de grădină, adăpost temporar pentru unelte sau mașină, etc. Dimensiunea se poate alege în funcție de destinația pavilionului: de la 2x2m până la 6x3 m.


Construcția
Oferim pavilioane cu structura metalică de mai multe tipuri: structura clasică din oțel sau aluminiu sunt cele mai căutate. Pentru cei mai exigenți, recomandăm structurile hexagonale din aluminiu de înaltă calitate. Toate tipurile de structuri sunt ușor de montat și demontat, rezistente și solide. Atunci când este bine ancorat, rezistă la condițiile meteorologice dure fără probleme.

Montarea, demontarea și ancorarea
Pavilioanele cu structură metalică de grădină, cu sistem de deschidere tip acordeon se caracterizează prin manipularea ușoară. Montarea și demontarea pot fi efectuate și de o persoană mai puțin calificată în doar câteva minute. Cu ușurință se descurcă cu manipularea acestui tip de pavilion și doamnele. Prelata de acoperiș poate să rămână pe structură și după pliere. Cortul poate fi închis cu pereții laterali opționali, ce se fixează de acoperiș cu velcro. Pe beton ancorarea se poate face cu ajutorul balastului cu apă, pe iarbă cu țăruși și paracord de ancorare.

Depozitarea
Pavilioanele metalice nu necesită condiții speciale de depozitare. Recomandăm uscarea prelatei de acoperiș înainte de depozitare.

 

Pavilion metalic - photo