Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion pentru adăpost

Pavilion pentru adăpost

  • instalare, dezasamblare rapidă
  • transportabil
  • protecție împotriva ploii, vântului și a zăpezii
  • diversitatea culorilor și dimensiunilor

Lucrați des în aer liber și vă întrerupe vremea rea? Ploaia, vântul, sau soarele puternic nu vă vor mai deranja.  Avem o soluție pentru dumneavoastră. Un pavilion pentru adăpost unde munca poate să devină o plăcere. Pavilioanele pentru adăpost sunt potrivite și ca spațiu pentru stocarea materialelor, a uneltelor de lucru sau a mașinilor. Îl montați  în câteva minute și lucrați într-un loc ferit de umezeală.

Structura

Pavilionul pentru adapost este suficient de rezistent pentru a fi folosit pe șantier sau într-un alt loc de muncă unde condițiile sunt aspre. Versiunea din oțel a pavilionului poate face față și fluctuațiilor meteorologice puternice. Construcția din aluminiu este ușoară, portabilă și ușor de depozitat. Desigur, există o prelată de acoperiș impermeabilă, la care puteți atașa cu ușurință prelatele laterale cu dispozitive de fixare cu velcro. Pentru cei care au nevoie de ceva extra, avem modele hexagonale din aluminiu foarte puternice în două variante.

Montare, dezasamblare și ancorare

Pavilionul pentru adăpost este construit datorită structurii pliabile în câteva minute, care include și montarea acoperișului. Puteți alege din mai multe variante de pavilioane pentru adăpost.  Din  aluminiu sau oțel?  Este la alegerea dumneavoastră.  Pavilioanele pentru adăpost pot fi ancorate chiar și pe beton cu ajutorul balastului cu apă.

Depozitare

Pavilionul pentru adapost are dimensiuni mici după dezasamblare și îl puteți păstra de exemplu în pivniță.

Pavilion pentru adăpost - photo