Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion pentru evenimente festive

  • Ușor de manipulat
  • Schelet ușor și stabil
  • Protecție de încredere împotriva intemperiilor
  • Varietate largă de dimensiuni și culori

Planificați o festivitate în aer liber, dar sunteți neliniștit din cauza vremii? Pavilionul pentru festivități vă va fi de ajutor, nu trebuie să vă faceți griji.

Pavilionul pentru festivități, deseori este o alegere mai bună, decât o construcție solidă. Puteți să-l instalați în cel mai frumos colț al grădinii dvs., fără să trebuiască să faceți măsurături, dacă acoperișul ajunge pânpă acolo, sau nu.   Duceți acolo simplu cortul, și sunteți la adăpost împreună cu oaspeții dvs. de ploaie și de soarele arzător. 

Structura
Acoperișul impermeabil, pe care puteți să fixați pereții laterali, oferă protecție împotriva intemperiilor. Stabilitatea și forța pavilionului pentru festivități este asigurată de structura pliabilă. Puteți alege dintre două tipuri de structuri tip acordeon: din oțel, sau din aluminiu. Durabilitatea ambelor este excelentă și oferă protecție adecvată împotriva peripețiilor vremii. Structura din oțel este puțin mai ieftină, iar structura din aluminiu este mai ușoară. Dacă doriți să fiți și mai pe placul prietenilor, atunci aveți la dispoziție structurile din aliminiu hexagonal.

Montare, demontare și ancorare
Pavilioanele pentru festivități pot funcționa și ca adăpost rapid împotriva ploii. Montarea lor durează mai puțin de cinci minute. Acest fapt se datorează structurii ușor pliabile. Montarea este ridiculos de simplă. Ancorarea în siguranță al cortului însă este esențială. Este important, ca cortul să fie bine fixat. Modul de ancorare trebuie să fie bine aleasă. Pe suprafețe mai moi, cum este un teren argilos de exemplu, folosiți țăruși de ancorare. Pe suprafețe dure nu trebuie să vă chinuiți cu introducerea țărușilor. Folosiți greutățile cu apă. Ancorarea va fi la fel de eficientă.

Depozitarea
Depozitarea ușoară reprezintă una dintre principalele avantaje ale corturilor pliabile. Pliate încap într-un loc cât de mic. Chiar dacă nu dispunței de suprafețe mari de depozitare, veți găsi un loc pentru cort. Același lucru este valabil și pentru transport, îl puteți introduce chiar și în portbagajul mașinii personale.

Livrarea
Livrăm produsele noastre cu curierat rapid în orice localitate din România. În 2-3 zile lucrătoare poate fi acasă la dumneavoastră.

Pavilion pentru evenimente festive - photo