Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion pentru mașină

Pavilion pentru mașină

  • Montare rapidă, greutate redusă
  • Structuri din diferite materiale, dimensiuni și culori variate
  • Prețuri accesibile pentru toată lumea
  • Protecția împotriva ploii, vântului, zăpezii și soarelui
  • Ușor de transportat și de depozitat
  • Garaj mobil

V-ați dorit de mult un garaj, dar nu vă puteți permite sau nu dispuneți de spațiu suficient? Acum aveți în sfârșit posibilitatea acoperirii și protejării mașinii dvs. Confort, simplitate și comoditate. Pavilioanele pentru mașină reprezintă o soluție accesibilă pentru toți cei cărora le pasă de favoritul lor pe patru roți și nu îi este indeferent dacă acesta stă în soare sau ploaie. Alegeți din mai multe dimensiuni, nu trebuie să vă faceți griji nici dacă aveți un autoturism mai mare. Pavilionul pentru masina poate fi utilizat  și ca un garaj mobil, o magazie pentru piese de schimb sau unelte.

Structura

Structura din oțel sau din aluminiu va oferi o stabilitate suficientă, iar dacă vă cumpărați și prelatele laterale aveți un garaj complet. Pavilionul pentru masină  este potrivit pentru toate tipurile de autoturisme.

Montare, demontare și ancorare

Montarea cortului pentru masină este foarte ușoară. Cortul poate fi montat chiar și de către persoane cu experiență minimă în câteva minute și poate fi utilizat imediat. După demontare este ușor de depozitat și încape în portbagajul mașinii personale. Asigurați pentru mașina dumneavoastra un acoperiș. 

Depozitare

Pavilionul pentru mașină îl puteti depozita fără cea mai mică problemă și după depozitare nu ocupă mult spațiu, se recomandă uscarea acoperișului înainte de depozitare.

Pavilion pentru mașină - photo