Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion pentru stand de expoziție

Pavilion pentru stand de expoziție

  • Instalare rapidă și ușoară
  • Structură puternică și stabilă
  • Prelată de acoperiș impermeabilă
  • Posibilitatea imprimării cu materiale publicitare

Fiți în centrul atenției! Spațiul expozițional vă permite să vă prezentați în cel mai avantajos mod posibil. Dacă doriți să vă diferențiați de mulțime, și să deveniți vizibili, pavilionul expozitional v-a fi de real ajutor. Totodată, corturile expoziționale pot fi și un instrument excelent de marketing pentru promovarea brandului companiei dvs.

Ieșiți din mulțimea gri și fiți extraordinari. Puteți chiar să imprimați cortul de expoziție. „Îmbrăcați-l” în culorile companiei pentru a atrage atenția potențialilor clienți.

Structura
Corturile noastre expozitionale sunt ultraportabile. Dacă frecventați des expoziții, sau piețe cu locații diferite, veți aprecia cu siguranță structura simplă, dar rezistentă a corturilor.  Structurile sunt pliabile, de tip acordeon, au marele avantaj, că pot fi montate și demontate rapid. În doar zece minute de la sosire puteți să vă expuneți produsele. 

Puteți alege dintre două tipuri de structuri - structura din oțel, sau structura ușoară din aluminiu. Fiecare are avantajele proprii. La expoziții indoor, respectiv în locații, unde nu este supus unei mari solicitări, cortul din aluminiu este mai potrivit. Dacă doriți a structură mai puternică și mai stabilă, atunci alegeți structura din oțel, care este puțin mai avantajoasă din punct de vedere financiar. Dacă aveți nevoie de o soluție de compromis dintre portabilitate și durabilitate, atunci încercați corturile cu structură armată din aluminiu cu profil hexagonal. Desigur, fiecare cort include și o prelată de acoperiș rezistentă la apă, durabilă. Este posibilă fixarea pânzei laterale cu elemente de fixare velcro.

Montarea, demontarea și ancorarea
Pavilioanele pentru expoziții se demontează și se pliază ușor, iar în câteva minute pot fi ridicate. Structura tip acordeon facilitează utilizarea lor, pot fi manipulate și de copii. Întotdeauna este importantă ancorarea adecvată a cortului. Ancorarea poate fi făcută în mai multe moduri. Dacă suprafața este din beton, atunci greutățile cu apă sunt cele potrivite. Dacă montați cortul pe iarbă, sau pe altă suprafață asemănător de moale, atunci folosiți țăruși de ancorare.  
 
Depozitarea
Corturile pentru stand de dexpoziție sunt compacte, și pliate ocupă spațiu minim. Împachetate, puteți transporta cortul cu mașina personală fără probleme, iar într-un furgon mic nici nu-l veți observa. Pot fi depozitate cu ușurință într-o pivniță, depozit sau birou.

Livrare
Livrarea se face prin curierat rapid. În doar 2-3 zile lucrătoare, cortul este la dvs. acasă, în oricare dintre localitățile din țară v-ați afla.

Pavilion pentru stand de expoziție - photo