Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion pentru stand de vănzare, târguri, piețe

Pavilion  pentru stand de vănzare, târguri, piețe

  • montare, demontare ușoară
  • întreținere minimă
  • diferite dimensiuni și culori
  • protecție impermeabilă
  • ușor de transportat și de depozitat

Vindeți pe piețe, târguri sau oferiți produse direct din grădina dumneavoastră? Înseamnă, că stați în aer liber o zi întreagă, pe picioare, chiar și atunci când plouă, sau bate vântul.

Pavilioanele standuri de vănzare pot fi soluția bună pentru dumneavoastră. Sunt potrivite pentru orice tip de vânzare - în târguri, în piețe, târguri artizanale, vânzări din curte. Puteți să-l folosiți ușor ori de câte ori aveți nevoie de un spațiu delimitat de concurență sau de protecție pentru dumneavoastră și pentru produsele dumneavoastră.

Structura

Oferim o gamă largă de pavilioane pentru târguri, piețe. În funcție de necesitățile dumneavoastră, puteți alege structuri din oțel, aluminiu, sau aluminiu hexagonal. Toate tipurile sunt ușor de întreținut. Aveți la dispoziție mai multe dimensiuni din care puteți alege. Cel mai mic, de doar 2x2m, ocupă un spațiu mic, are avantajul cheltuielilor reduse dacă trebuie să plătiți chirie pentru terenul ocupat. Dacă aveți nevoie de un spațiu mare pentru expunerea produselor dumneavoastră, atunci cortul de 3x6m poate fi ideal pentru dumneavoastră. 

Montare, demontare și ancorare

Structura tip acordeon se montează în doar câteva minute. Nu aveți nevoie de instrumente, chiar și o singură persoană poate să monteze pavilionul. Dimensiunile mici ale pavilionului pliat vă vor surprinde plăcut: îl puteți transporta chiar și în portbagajul mașinii personale. Pentru o ancorare corespunzătoare, puteți folosi sistemul compus din țăruși și paracord de ancorare sau balastul cu apă, în funcție de suprafața pe care va fi ancorat pavilionul.

Depozitare

Pavilionul stand pentru vânzări se poate depozita practic oriunde, nu necesită condiții speciale de depozitare. Recomandăm, ca înainte de o depozitare îndelungată, să uscați bine prelata pentru a preveni mucegăirea.

Pavilion  pentru stand de vănzare, târguri, piețe - photo