Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion pliabil

Pavilioane pliabile

  • utilizare multiplă
  • construcție solidă din oțel sau aluminiu
  • o varietate largă de dimensiuni și culori
  • piese înlocuibile
  • protecție împotriva vremii nefavorabile

Vă schimbați frecvent locul de muncă și doriți să aveți un atelier mobil? Aveți nevoie de spațiu adecvat pentru a vinde sau a promova produsele dumneavoastră? Pavilioanele pliabile vă oferă soluția perfectă. Cu ajutorul lor vă puteți crea spațiul adecvat în orice loc și într-un timp scurt. Cortul cel mai mic, de dimensiuni 2x2m, este potrivit, de exemplu, pentru asigurarea unu acoperiș pentru produse alimentare sau artizanale, pavilioanele mari de 3x6m pot fi folosite ca garaj sau atelier mobil. Posibilitățile de utilizare sunt foarte vaste. Alegeți, de ce aveți nevoie.


Structura

Oțel sau aluminiu? Depinde de dumneavoastră ce tip de structură vă alegeți. Structura din oțel este acoperită cu un strat de vopsea pulverizat pentru a preveni coroziunea. Structura din aluminiu este mai estetic și este desigur- mai ușor, ceea ce este apreciat în special de femei. Toate pavilioanele pliabile sunt suficient de puternice și stabile.

Montare, demontare și ancorare

Pavilioanele pliabile au devenit deosebit de populare datorită structurii lor tip foarfecă/acordeon, care le permite o montare-demontare rapidă, transportabilitate și depozitare ușoară. Prelata acoperișului este impermeabilă, prelatele laterale sunt fixate de acoperiș cu scai. Ancorarea este importantă pentru a preveni deteriorarea pavilionului în cazul unui vânt puternic.

Depozitare

Pavilionul pliabil nu necesită condiții speciale de depozitare. Recomandăm ca înainte de depozitare acoperișul să fie bine uscat pentru a evita formarea mucegaiului.