Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion portabil

  • Manipulare ușoară
  • Structură robustă, de bună calitate
  • Protecție de încredere împotriva intemperiilor
  • Portabilitate 

Lucrați în aer liber?  Doriți să creați un depozit temporar în aer liber, sau aveți nevoie de un spațiu închis pentru o petrecere? Acest acoperiș vă va fi la îndemână în orice situație. Indiferent dacă este soare puternic, dacă plouă, sau dacă inge. Cu un pavilion portabil puteți crea un adăpost simplu în doar câteva minute. Trebuie doar să scoateți pavilionul din mașină, să-l desfaceți, să-l ancorați și este gata pregătit pentru a vă proteja.

Structura
Structura patentată rapidă tip acordeon a pavilioanelor portabile este suficient de puternică pentru a fi utilizată chiar și în condițiile dure în care nu sunt manevrate cu grijă. Aveți la dispoziție două opțiuni. Puteți alege structura din oțel sau cea din aluminiu. Nu există nicio diferență perceptibilă în rezistența, sau stabilitatea lor. Totuși, varianta din oțel este mai adecvată pentru utilizarea pe termen lung într-un singur loc, în timp ce varianta din aluminiu este ideală dacă cortul trebuie să fie mutat mai des.

Prelata impermeabilă și rezistentă, din care este realizat acoperișul pavilionului portabil, vă va menține uscat spațiul. De asemenea, puteți să atașați cu scai de acoperiș pereți laterali, iar astfel veți avea un pavilion portabil închis, potrivit pentru schimbarea hainelor, depozitarea materialelor sau ale obiectelor personale.

Dacă aveți nevoie de un pavilion portabil cu adevărat durabil, vă recomandăm corturile profesionale cu structură din profil hexagonal.

Montare, demontare și ancorare
Avantajul cel mai mare al pavilioanelor portabile este montarea și demontarea lor ușoară. Ambele operațiuni pot fi efectuate de către un începător în 5 minute, fără utilizarea instrumentelor. În 10 minute de la sosire, cortul este complet funcțional și fixat. Ancorarea este,, de asemenea, foarte ușoară. Metoda de ancorare depinde în primul rând de duritatea suprafeței. Este suficient să împingeți țărușii de ancorare în sol, nisip sau altă suprafață moale. Pe de altă parte, dacă aveți beton, piatră, sau lemn ca suport, este mai bine să folosiți greutățile cu apă care vor  asigura stabilitate structurii.

Depozitare
Depozitarea pavilionului portabil se poate face oriunde. Datorită dimensiunilor sale compacte, cortul pliat se poate transporta ușor. Încape nu numai în autoutilitare, ci și într-o mașină personală. Pavilionul portabil practic nu va ocupa aproape niciun spațiu în garaj, pivniță sau magazie.

Livrare
Livrăm pavilioanele pe tot teritoriul României prin curierat rapid în termen de 2-3 zile lucrătoare.

Pavilion portabil - photo