Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion promoțional

Pavilion promoțional

  • posibilitatea imprimării
  • asamblarea/dezasamblare  rapidă
  • structură din oțel sau aluminiu
  • o varietate largă de dimensiuni și culori
  • mobilitate și depozitare ușoară

Nici un eveniment important nu poate să aibă loc fără un pavilion potrivit.  Doar cereți și imprimăm logoul firmei dumneavoastră pe cort, astfel nici un client nu-l va trece cu vederea. Indiferent dacă sunteți la un festival în aer liber, la o expoziție sau un alt eveniment outdoor, pavilioanele promoționale vă vor asigura vizibilitatea. Soluție elegantă și luxoasă pentru toată lumea. Trebuie doar să alegeți tipul de structură, mărimea și culoarea pavilionului promoțional dorit pentru cel mai apropiat eveniment.

Structură

Pentru cei mai exigenți, vă recomandăm structurile hexagonale profesionale. Stâlpii cu diamentru hexagonal asigură o stabilitate perfectă corturilor. În ciuda construcției  masive, manevrarea corturilor promoționale este foarte ușoară. Geanta cu roți ușurează transportul pavilionului. Prelata de acoperiș este, desigur, impermeabilă, iar pânzele laterale ale corturilor cu structură hexagonală sunt fixate cu fermoar. Oferim și construcție din oțel pentru cei mai puțin exigenți. Alegeți dintr-o varietate largă de dimensiuni și culori. Piese de schimb avem permanent pe stoc, nu trebuie să vă faceți griji, că în eventualitatea deteriorării cortului nu-l mai veți putea utiliza.

Montare, dezasamblare si ancorare

Dacă doriți să construiți un pavilion, aveți nevoie doar de 5 minute și aveți un spațiu exclusiv pentru oaspeții VIP sau pentru o prezentație perfectă fără să deranjați inutil mediul înconjurător. Puteți construi un pavilion oriunde, folosind greutățile cu apă puteți să-l ancorați chiar și pe beton sau pe asfalt.

Depozitare

Puteți depozita pavilionul pentru promoții oriunde. După pliere nu ocupă mult spațiu.

Pavilion promoțional - photo