Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion publicitar

Pavilioane publicitare

  • publicitate mobilă
  • imprimat în funcție de ideile dvs
  • montare și demontare  rapidă
  • dimensiuni de la 2x2m la 6x3 m
  • preț accesibil pentru toată lumea

Doriți o reclamă bună pentru dvs. sau pentru afacerea dumneavoastră? Avem soluția perfectă pentru dumneavoastră. Pavilioanele publicitare pot fi individualizate pe baza ideilor dumneavoastră și în culorile companiei dumneavoastră. Alegeți dintr-o varietate largă de culori pentru a crea un stand de prezentare în culorile firmei dvs.. Oferiți clienților o experiență unică invitându-i în pavilionul dumneavoastră.


Structura

Structură ușoară portabilă și estetică din aluminiu sau din oțel? Alegerea este al dumneavoastră. Pentru cei, care caută un pavilion de publicitate promoțional profesional, avem două tipuri de construcții hexagonale din aluminiu. Desigur, prelatele pentru acoperiș sunt impermeabile.

Montare, dezasamblare și ancorare

Mecanismul de foarfecă/tip acordeon asigură montarea rapidă, în câteva clipe  aveți un pavilion gata pentru utilizare. După demontare, pavilionul promotional poate fi transportat în portbagajul mașinii. Aveți nevoie de ancorare pe beton sau pe asfalt? Nici o problemă: în oferta noastră găsiți greutăți cu apă ușor de atașat de picioarele pavilionului.

Depozitare

Pavilioanele promotionale nu ocupă mult spațiu și nu necesită condiții speciale de depozitare. Se recomandă uscarea prelatei înainte de depozitare.

Pavilion publicitar - photo