Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion rapid

Pavilion rapid 

  • montare și demontare rapidă
  • o varietate largă de culori și dimensiuni
  • ușor de transportat și depozitat
  • protecție perfectă împotriva ploii, vântului și a soarelui
  • utilizabil oriunde, oricând

Dacă lucrați des în aer liber, aveți cu sigurnță experiența furtunilor neașteptate,  care vă îngreunează munca. În asemenea ocazii vă doreați să aveți un acoperiș la îndemână, care să vă protejeze pe dumneavoastră și produsele sau uneltele dumneavoastră deopotrivă. Alegeți din gama noastră de pavilioane rapide și nu va mai trebui să vă faceți griji din cauza furtunilor neașteptate sau a soarelui arzător.


Structura

Oferim pavilioanele rapide în patru modele. În funcție de necesitățile dumeavoastră, vă invităm să alegeți dintre structurile din oțel, aluminiu sau aluminiu profesional. Toate tipurile de structuri sunt simple, ușor de montat, nu necesită condiții speciale de întreținere și depozitare, cu ajutorul lor aveți acoperișul dorit deasupra capului în mai puțin de 10 minute.

Montare, demontare și ancorare

Găsiți în oferta noastră pavilioane rapide în mai multe dimensiuni. Depinde doar de dumneavoastra să alegeți cortul compact de mărimea de 3x3m sau -dacă doriți un spațiu mai mare- să alegeți cel mai mare model de 3x6m. Orice mărime ați alege, veți fi plăcut surprinși, cât de ușor se pot transporta și depozita. Montarea și demontarea pavilioanelor rapide se face chiar și de către cei fără experiență în doar câteva minute.

Depozitare

Pavilionul rapid nu ocupă mult spațiu și nu necesită condiții speciale pentru depozitare.

Pavilion rapid - photo