Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion terasă grădină

Pavilioane terasă grădină

  • manipulare ușoară și mobilitate
  • o soluție foarte accesibilă financiar
  • folosire multifuncțională
  • dimensiuni de la 2x2m până la  6x3m
  • varietate vastă de culori
  • protecția  împotriva vremii nefavorabile sau a soarelui foarte puternic 

Vă doriți un foișor de grădină, dar nu aveți destul spațiu? O soluție pentru d-voastră reprezintă pavilioanele demontabile. Pavilioane demontabile de gădină dispun de  toate avantajele foișoarelor din lemn, în plus le puteți demonta oricând ca să le mutați și să folosiți oriunde doriți. Aveți nevoie de o terasă acoperită, sau de umbră deasupra nisipului copiilor?  Doriți un loc ferit de ploaie pentru grătarul în aer liber cu prietenii?  Nicio problemă: pavilionul piabil veți putea construi oriunde doriți. 


Structura
Depinde doar de d-voastră ce tip de structură alegeți: din oțel, aluminiu sau hexagonală profesională. Pentru fiecare structură avem piese de schimb disponibile. Prelata de acoperiș pentru fiecare pavilion terasa gradina este impermeabilă, prelatele laterale se fixează cu velcro.

Montarea, demontarea și ancorarea
Montarea și demontarea se face fără efort. În căteva minute îl poate construi și o pesoană mai puțin îndemânatică, astfel creând un spațiu protejat de peripețiile vremii. Ancorarea se face cu greutăți cu apă sau cu țăruși și paracord de ancorare.

Depozitarea
Recomandăm să depozitați pavilioanele terasa gradina în spații uscate. Prelata de acoperiș să o uscați bine, ca să preveniți formarea de mucegai.