Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Pavilion

Pavilioane

  • Structură tip acordeon
  •  Diversitate de dimensiuni și culori
  •  Ușor de transportat, necesită întreținere minimă
  • Structură realizată din oțel, aluminiu sau aluminiu hexagonal în două variante 
  • Protecție împotriva ploii, vântului și soarelui arzător

Pavilioanele de grădină  pliabile sunt din ce în ce mai populare: datorită structurii lor tip acordeon, pot fi instalate în doar câteva minute de către două persoane. Un pavilion de curte reprezintă soluția optimă, când este nevoie de un acoperiș rapid și ieftin. Aria de utilizare a pavilioanelor este foarte variată: același pavilion poate fi folosit pe piață, în grădină, la organizarea evenimentelor corporatisete, a petrecerilor de familie, etc. 


Structura

Structura tip acordeon se regăsește în oferta noastră în mai multe dimensiuni și realizat din mai multe tipuri de materiale. Produsul de bază este fabricat din oțel vopsit prin pulverizare. Varianta fabricată din aluminiu este mai estetică. Pentru uz profesional, recomandăm modelele din aluminiu hexagonal în două dimensiuni (40mm, respectiv 50mm). Corturile cu structură realizată din aluminiu hexagonal sunt robuste, au o durată lungă de utilizare, și dispun de avantajele structurilor tip acordeon: sunt  ușor de transportat, de depozitat și se montează/demontează în doar câteva minute. 

Montare, demontare si ancorare

Chiar și pavilionul cu cele mai mari dimensiuni din oferta noastră -6x3m- poate fi montat în doar câteva minute. După pliere, încape fiecare model în portbagajul mașinii personale. Fiind ușor de depozitat și transportat, poate fi utilizat cu ușurință ori de câte ori este nevoie. Cu o ancorare adecvată, rezistă la vânt și ploaie deopotrivă.

Depozitare

Puteți depozita pavilionul în pivniță, garaj sau  în pod. Nu necesită condiții speciale de depozitare. Înainte de depozitare se recomandă uscarea prelatei de acoperiș pentru a preveni mucegăirea.

Pavilion - photo