Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Stand de prezentare

Stand de prezentare

  • montare/demontare rapidă
  • mobilitate și depozitare ușoară
  • posibilitatea imprimării cu materiale publicitare
  • dimensiuni și culori variate

Mergeți des la târguri, expoziții și prezentări? Trebuie să pregătiți un spațiu de prezentare cât de curând? Standurile de prezentare sunt soluția perfectă pentru dumneavoastră. Puteți instala un stand de prezentare în câteva minute și puteți acorda atenția clienților. Vreți să atrageți mai mulți clienți? Imprimați cortul cu sigla companiei și veți deveni vizibil.

Structura
Oferim standurile de prezentare cu diverse structuri. Structura de bază este din oțel. Mai estetică și mai ușoară este structura din aluminiu. Pentru cei foarte exigenți, recomandăm structurile hexagonale. Profilul hexagonal a picioarelor oferă stabilitate perfectă cortului. Toate structurile sunt ușor de montat, demontat și transportat datorită sistemului tip acordeon. Geanta cu roți ușurează manevrarea cortului. Acoperișul este, desigur, rezistent la apă, pereții laterali se fixează de acoperiș cu scai.

Montare, demontare și ancorare
Montarea poate fi făcută și de către cei mai puțin îndemânatici, durează doar câteva minute. Îl instalați fără probleme, nu aveți nevoie de unelte, iar după eveniment îl strângeți simplu și îl puneți în portbagajul mașinii. Chiar și o singură persoană se descurcă cu corturile de dimensiuni mai mici. Cu ajutorul greutăților cu apă, puteți ancora cortul chiar și pe asfalt, sau beton

Depozitare
Standul de prezentare practic poate fi depozitat oriunde, unde este uscat.

Stand de prezentare - photo