Tel.: +40 741 456 746
Coș de cumpărărturi 0,00 RON

Stand pentru vânzarea din curte

  • Structură cu pliere rapidă
  • Rezistență la stres
  • Protecție de încredere împotriva intemperiilor
  • Diferite dimensiuni, posibilitatea personalizării corturilor

Dacă sunteți fermier sau un meșteșugar priceput și vă vindeți produsele direct din curte, avem o soluție atractivă la veșnica problemă a protejării produselor de intemperii. Standurile de vânzare din curte reprezintă o alternativă ideală la foișoarele sau adăposturile din lemn, care nu întotdeauna sunt adecvate în asemenea cazuri.

Corturile pentru vânzare din curte vă permit să creați un spațiu acoperit în acea parte a grădinii dvs., care nu este acoperită. Totodată, dacă alageți și opțiunea de a personaliza cortul cu text publicitar sau cu grafică, puteți atrage imediat potențialii clienți.

Structura
Standul de vânzări este foarte ușor de asamblat, oricine poate s-o facă, și durează foarte puțin. Puteți alege dintre două materiale: aluminiu și oțel. În ceea ce privește stabilitatea și durabilitatea, nu contează pe care o alegeți. Cu toate acestea, dacă doriți să mutați mai des standul, este mai bine să alegeți o construcție din aluminiu, care este mai ușoară. Avantajul construcției din oțel este prețul puțin mai mic. Pe lângă structura pliabilă, cortul pentru vânzarea din curte include și un acoperiș rezistent, impermeabil. Totodată, puteți atașa cu velcro la acoperiș pereți laterali.

Dacă doriți ceva profesional, avem pentru dvs. structură profesională din profil hexagonal.

Montare, demontare și ancorare
Standurile noastre au structură cu montare rapidă tip acordeon pe care chiar și o singură persoană o poate instala în mai puțin de 10 minute, incluzând și ancorarea. Secretul rezistenței standului constă în ancorare.

Dacă în curtea dumneavoastră aveți solul moale, atunci cumpărați țăruși accesorii pentru cort. Dacă ridicați cortul pe beton sau altă suprafață dură (lemn),  vă recomandăm să fixați cortul cu greutăți cu apă.

Depozitare
Nu contează dimensiunea standului ales. Toate au dimensiuni foarte compacte atunci, când sunt pliate, și ocupă doar un spațiu minim. Chiar și cele mai mari dimeniuni încap într-o mașină personală. Doar în 5 minute l-ați demontat și l-ați pus în garaj. 

Livrare
Livrăm prin curierat rapid în 2-3 zile lucrătoare în toată țara.

Stand pentru vânzarea din curte - photo